Menu

aktualności

zmiany od 1 marca 2015 r.- dowody osobiste, usc, ewidencja ludności

komentarze, sprostowania

samorządowy informator sms

status gminy

nabór pracowników

nasza gmina

władze i struktura

prawo lokalne

finanse gminy

sprawy do załatwienia

ochrona środowiska

przetargi

wybory / referenda

oświadczenia majątkowe

kontrole

jednostki organizacyjne

profilaktyka

przejrzysta polska

Opracowanie dokumentacji projektowej na przebudowe drogi

Gmina Sicienko zwraca się z prośbą o złożenie oferty cenowej na opracowanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem inwestorskim i szczegółową specyfikacją techniczną wykonania i odbioru robót dla planowanego zadania inwestycyjnego pn. „Przebudowa drogi gminnej 050303C w Kruszynie”.    

Treść zapytania (44kB) word

Urząd Gminy w Sicienku informuje, że w odpowiedzi na prośbę o przedstawienie oferty cenowej na opracowanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem inwestorskim i szczegółową specyfikacją techniczną wykonania i odbioru robót dla planowanego zadania inwestycyjnego pn. „Przebudowa drogi gminnej 050303C w Kruszynie” złożono  dziewięć ofert.
Najkorzystniejszą cenowo ofertę złożyła firma Doradztwo i projektowanie drogowe Kazimierz Chojnacji z siedzibą w Bydgoszczy ul. Wyspowa 15; za łączną cenę brutto 12.915,00  z którym zawarta zostanie umowa na opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej


Wytworzył: Iwona Ościak (27 czerwca 2011)
Opublikował: Iwona Ościak (27 czerwca 2011, 12:32:23)

Ostatnia zmiana: Iwona Ościak (12 lipca 2011, 12:58:51)
Zmieniono: dodano wynik

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 971

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij